Schoonmaken volgens uw wensen. Dat is de werkwijze van Schoon Westland.

Inventarisatie

De schoonmaakbehoefte van een basisschool is op veel punten anders dan die van bijvoorbeeld een productiebedrijf. We nemen daarom eerst de tijd om de situatie en werkzaamheden binnen uw bedrijf of instelling te inventariseren. Samen met u bekijken we de schoon te maken ruimtes. Wat wilt u precies schoongemaakt hebben? Op welke wijze? Wanneer, en hoe vaak? Dit zijn vragen die in de inventarisatie aan bod komen. 
 

Uitwerken van het schoonmaakplan

Op basis van uw wensen stellen wij een schoonmaakplan op. Dit is een op maat gemaakt plan waarin per werkdag omschreven staat wat er schoongemaakt gaat worden. Ook werkzaamheden die minder frequent uitgevoerd dienen te worden zijn hierin opgenomen. Op deze wijze werken we planmatig aan een schone omgeving binnen uw gebouw.

 

Inspectie van het resultaat

Regelmatig wordt door ons een inspectie uitgevoerd op de verrichte werkzaamheden. Op deze manier garanderen we dat uw gebouw is schoongemaakt volgens de hoge normen die we hanteren bij Schoon Westland.Implementatie van het schoonmaakplan

Wanneer u klant wordt bij Schoon Westland gaan we het schoonmaakplan uitvoeren. Onze gekwalificeerde schoonmakers zullen hun uiterste best doen voor u. Als er vragen zijn kunt u altijd bij ons terecht. Bijsturing van de werkzaamheden volgens met schoonmaakplan is natuurlijk mogelijk.